Jäkla idiot! Håll dig till den egna ruta!

Jag som skulle kunna bloggat om något skoj sitter nu här och är sur. Någon har tagit min systers parkeringsplats. Vad gör man? Flyttar bilen? Skriver en arg lapp (gick inte för jag hade ingen penna i bilen). Parker på runtan bredvid? Nej tack jag är inte sån, den som betalat för runtan ska stå där.

Jag skulle ställa bilen hos henne och sen ta bussen hem efter att jag sprungit i Skrylle. Men nu blev det inte så. Jag hittade ingen plats. Det är ju det som är poängen med att ha en egen plats för det är svårt att hitta plats i de området.

Jag får gör ett nytt försök senare. Hoppas den har flytta på sig då annars ska den få ett surt plakt av mig. Jag tar med mig stora pappret och pennan.

Nä nu ska jag vända denna ilska och göra detta till en bra dag. Jag ska äta kanelbulle och tänka tillbaka på den fina dagen jag hade igår. Då var jag på Ven med Kimona. Väldigt trevligt. Vädret kan jag inte klaga på för det regnade bara när vi kom och när vi skulle åka. Så vi satt och åt glass i hamnen i duggregn. Men det gjorde inget för glassen var så god.

HAVÄNG

Lev livet varje minut

RSS 2.0