Orientering

Igår var jag och sprang orientering. Det var först gången sen i våras som jag var och sprang i skogen "på riktgit". Har sprungit mycket i parken och i bostadsområden och det går inte riktigt i jämföra. 
 
Det var DM i medeldistans. Banan i D 21 var 3,7 km. Det tog mig hela 1 h och 24 ta mig runt bana. Jag har GPS så jag kunde konstatera när jag kom i mål att jag hade sprungit lite långt, 5,8 km. Summan av det här är att det inte gick så bra men jag är lika glad för det. Jag hade en trevlig stund i skogen. De första kontrollerna gick det bra och jag hade bra kolla på var jag befann mig. Så tappade jag bort mig ganska mycket och irrade runt i 20 innan jag hittade kontrollen. Det var min strsta miss denna gången. Sen kom de några småmissar och på slutet gick det långsamt för då var jag slut i kroppen. 
 
I den interna kampen i klubben så kom jag inte sist. Vi är 3 tjejer som inte springer så fort, vi tog de 3 sista platserna i klassen. Så det är skoj att vi kan tävla mot varandra.  
 
På tisdag börjar löpträningenmed klubben. Det se jag framemot. Det är lättare att hitta motivationen när man träna med andra. Det är lite lättare att ge det lilla extra och så blir variatioen lite bättre. 

HAVÄNG

Lev livet varje minut

RSS 2.0