Springa själv eller i grupp?

Idag har jag gjort ett gott försök att komma igång med träningen ordentligt. Trots att jag somnade i soffan på eeftermiddagen så tog jag mig i kragen och skakade liv i mig själv och tog mig iväg till löpträningen. Vi var inte många som trotsade kylan och om på träningen, ynka 7 tappra själar.

Först vad det uppvärming, 2 korts stegringlopp och sen sprang i Coopers test, vilket innebar att vi skulle se hur långt vi kom på 12 min. Vi sprang på en 2,5 km slinga. Det gick inte supebra för mig, det fatts något, men strax över 2 km kom jag iaf. Får se hur långt jag kommer när vi gör om testet längre fram i vår.

Sen blev det nerdvarvning på 2,5 km slingan det visade sig att de gick lika fort som när jag skulle springa Coopers test. Detta berodde på att jag sprang själv på Coopers men sen på nervarvningen så sprang jag med de andra som är ganska mycket snabbare än mig. Så jag kan konstatera av detta att det inte gå så fort när jag springer själv. Det bli så när vi som tränar är på olika nivå och när vi inte är så många.

Imorgon ska jag äta choklad!!

Jag och en vän tog en månads uppehåll från godis och i morgon är den månaden äntligen över. Jag har laddat upp med ett 200g marabo mjölkchoklad, kunde inte låta bli att köpa de förra veckan när de hade extra pris, kostade bara 10 kr. Så duktig jag har varit som har hållit mig borta från det.

HAVÄNG

Lev livet varje minut

RSS 2.0