Skönt att springa en runda.

Hej'! Nu var det längesen jag skrev ett par rader. Sommaren rullar på med mycket träning och andra spännande saker. Datorn åker nästan aldirg fram längre. Hade den uppe en stund förra veckan när jag sökte jobb. 
 
Träningen rullar på som aldrig förr. Jag springer nu 3-4 löppass i veckan, Det har aldrig hänt tidigare i mitt liv. Jag har haft perioder då jag har tränar mycket men aldrig specifikt löpning.
 
Denna veckans träning började med 7 km i Skylle med syrran. Jag glömde min GPS klocka hemma. Jag fokuserade helt på att hitta ett svettband till armen och när det åkte på på klockarmen så glömde jag klockan. Syrran glömde också sin klocka. Men det gjorde inget det var ett joggingpass vi skulle köra och då spelar ändå inte tiden någon roll.  
 
Måndagen blev en lagom uppvärming för tisdagens parkorientering på Ön. Veckan innan gick jag ut hårt och fick sota för det i slutet då jag inte alls orkade och fick gå lite. Så tisdagen upplägg i värmen var att gå ut lagom hårt. Det höll mycket bättre och jag  sprang de ca 3km på 23 min. Nytt rekord, jag har aldrig sprungit  en parkorintering så fort. Nu är det svårt att jämföra då längden och terrängen skiljer sig från gång till gång. Men differansen till segraren var mindre än vanligt, hon sprang i mål på 18 min. Kvällen avsutades med ett dopp i havet, mycket skönt och efterlängtat. 
Mamma och faster Mhaud var också med och sprang och badade. 
 
 
Veckans tredje pass blev igår. Jag testade på lite transportlöpning och sprang från Lund till S. Sandby för grillning hos min mamma. Usch vad jobbigt det blev. Jag är glad att jag inte sprang hela vägen hemifrån mig som jag först hade tänkt. För att få med mig rena kläder så körde jag bort bilen till min syster som på vägen mot Sandby så hon kunde köra bilen ut senare. Så löpsträckan blev 7 km. Värmen var jobbigare än väntat och alla fluger och andra så insekter som gärna vill flyga nära öroen och surran. När jag väl kom fram till mamma var jag trött och svettig. Mamma stog i köket och förberedde maten. Min ben var trötta så jag fick sätta mig ner på golvet en stund för att pusta ur. Passer tog hårdare än väntat och jag var trött hela kvällen. Lite otacksamt när släkten är på beskö. Men de springer också mycket och vet hur det känns. 
 
Får se om jag få till ett pass till denna veckan, jag är tveksam till det. Det skulle vara idag nu på morgonen men efter gårdagens pass så vill inte min kropp och jag lyssnar på den.
 
 
Jag har köpt nya löpardojer. Dom är grymt snygga och sköna. Har nu springt i dom i ca 2 veckor och har inte fått en enda skvarsvår. Det är lite mindre och lättare än min gamla skor och det är skönt. Jag är sugen på att köpa ett par dojer till som är ännu lättare att ha när jag springer intervaller. Men en sak i taget, först jobb och sen många löparskor. 

HAVÄNG

Lev livet varje minut

RSS 2.0